Sustainable Concrete Solutions


Over ons

Sustainable Concrete Solutions (SCS) is een onafhankelijke ontwikkelaar en aanbieder van alternatieve cementeuze bindmiddelsystemen zoals geopolymeer en hybride-cement, voor professioneel gebruik in een breed scala aan grouts, mortels en beton, waarmee betonproducenten en aannemers opvallend lage MKI-scores en zeer lage CO2 emissies haalbaar zien worden. Dit krijgt invulling in de vorm van een licentie-overeenkomst voor onze recepturen met bijbehorende prestatie-certificaten èn levering van de hiervoor benodigde grondstoffen.

Sustainable Concrete Solutions (SCS) is een voorstander van gebruik van een breed scala aan, bij voorkeur, regionaal beschikbare reactieve mineralen in haar recepturen, waardoor juist ook de bij onze klanten lokaal voorhanden varianten een kans maken en ‘regional social and economic return’ een serieuze kans krijgen. Hierdoor willen wij graag voor en met u vaststellen of uw eigen regionale grondstofvariant kan worden gebruikt in onze recepturen voor uw eigen producten. Hiermee kunt u als licensed-user zèlf een eigen succesfactor inbrengen.

Sustainable Concrete Solutions (SCS) geeft daarnaast ook advies op het gebied van materiaaltechnologie van beton en cementeuze composieten. Dit omvat een combinatie van high-end materiaalkunde en materiaaltechnologie en betreft diensten voor een breed pallet aan stakeholders in de bouwsector die deze expertise graag inzetten om materiaalgedrag in hun processen te helpen optimaliseren, danwel om creatieve input in tenders met eigen specialisten te kunnen delen.

Wij zien onszelf vooral graag als creatieve ontwikkelaars èn adviseurs. Wij zijn als materiaalspecialisten gewend een volwaardige dialoogpartner te zijn tussen ontwerp en uitvoering. Wanneer klanten bijvoorbeeld problemen hebben met onvoorzien materiaalgedrag, kunnen wij deze problemen helpen opsporen en een reeks praktische oplossingen aanbieden die verder gaan dan enkel specificaties voordragen; we helpen die ook graag te realiseren.

Wie zijn wij?

Over ons - Kamel Arbi - Sustainable Concrete Solutions

Kamel Arbi

PhD Chem. / Mat.Science
Directeur – Onderzoek & Ontwikkeling
k.arbi@scs-bv.nl

Over ons - Jos Kronemeijer - Sustainable Concrete Solutions

Jos Kronemeijer

BBA, BSc. Mat.Eng. / MICT
Directeur – Technische Marketing & Verkoop
j.kronemeijer@scs-bv.nl

Over ons - Erik van Weesep - Sustainable Concrete Solutions

Erik van Weesep

BSc. Civ.Eng.
Directeur – Algemeen Management & Financiën
info@scs-bv.nl

Over ons - Mathijs de Vaan - Sustainable Concrete Solutions

Mathijs de Vaan

BSc. Chem.Eng
Specialist Materiaaltechnologie & Laboratoriumonderzoek
m.devaan@scs-bv.nl

Jeffrey Heinen

Chemisch analist / Laborant
j.heinen@scs-bv.nl

Zoekvenster sluiten